måndag 23 augusti 2010

Vardag igen.

Allt är som vanligt igen här hemma hos mig. Jag är på dagis och leker med mina kompisar hela dagarna. När vi kommer hem igen går matte och jag ut i skogen en sväng. Mycket fästingar och lite svamp kan man väl sammanfatta det hela med där ute i markerna. Och inget vatten i bäckarna mina heller. Man kan inte ens doppa tassarna för det är bara torra diken. Mer regn vill vi ha, säger matte.

7 kommentarer:

Kasper sa...

Allt är väldigt vanligt hos mej också, inte mycket att skriva om. Dåligt med bloggande både här och där, tur att en del andra är desto flitigare.
Hos mej är det sannerligen ingen brist på regn, och nu är visst ett riktigt oväder på väg.
Just när jag ska dejta Mollie!!!

Vi ses Myrran, rätt vad det är får kanske våra mattar lite mer ork så att dom kan hjälpa oss att blogga... ;)

Hal sa...

Visst är det rätt skönt att vara tillbaka i de vardagliga vanorna, Myrra? Men rätt som det är åker vi ut på äventyr igen... Ganska snart hoppas jag! :-)

Wille sa...

Välkommen hem till vardagen igen Myrra tjejen. Jo även här är allt relativt vanligt. Promenander, lite utflykter och sådär.

Tuna sa...

Vardagen är här och jag går omkring i mina vanliga skogar nära stan. Snart ska vi på älgjakt och man får hoppas att älgarna inte är så skvättiga som dom blir när det är björnar i farten och bara tokspringer.

Buttons sa...

tydligen vardag över hela världen :-)
puss på svansen

Anonym sa...

Ja du Myrra..min matte vill träffa dig..det sa hon bara rakt ut..och jag Greta Spinonen tror att vi skulle kunna leka bra..fast jag är lite feg..men mamma vill träffa dig..akta dig föt donapping!!! Hon gillar dig skarpt...
Lite avis men bara lite för mamma gillar dig mycket men mig mer..vov vov

Greta med matte

Tuna sa...

Vad annorlunda det känns att hälsa på dig idag! Har du höststädat? Fint i alla fall.