onsdag 25 augusti 2010

Det är synd om min vän.

Jag vill idag berätta om min vän Kent. Kent är en av mina kompisar på dagis. Och han tycker inte om när det smäller. Inte raketer - och inte åska.
Igår åskade det alldeles förskräckligt och många av mina dagiskompisar blev oroliga och rädda. Kent blev så rädd att han råkade i panik och bet i en elkabel! Han blev svårt bränd i munnen och två tänder gick av så att pulpan skadades. Kents matte fick åka till sjukhuset med honom och där sa dom att han hade tur som överlevde elchocken. Nu ligger han hemma och har jätteont i sin mun och ska opereras. Jag tycker så synd om min vän och så tycker jag att det inte borde finnas saker som smäller så hundar blir så rädda som Kent blev.

4 kommentarer:

Hector sa...

STACKARS din KOMPIS ! Usch vad hemskt att bli så rädd och göra ett sådant misstag. Men visst hade han tur som överlevde, men inte blir han mindre rädd efter den incidenten. Själv är jag glad att jag inte blivt så skrämd och jag hoppas jag slipper bli det också.

Katta & Doriz sa...

Stackars Kent! Nu kommer han ju bli ännu räddare i fortsättningen. Tipsa hans matte om DAP, lugnande feromoner som finns i halsband, sändare för vägguttag, spray etc.

Kasper sa...

Kära nån, stackars, stackars Kent! Så ont han måste ha, och så ändå mer förfärligt rädd han kommer att bli i fortsättningen!
Jag tycker också att smällare och raketer och sånt borde förbjudas, men åskan kan vi ju inte göra nåt åt.

Du Myrra - jag ser att du skrivit i min gamla gästbok, men jag har en ny nu. En ren händelse att jag tittade in i den gamla. Länkarna under dom senaste inläggen i Kasperian går till den nya. (Den gamla strulade, matte och jag kunde först inte ens läsa, sedan inte svara...)

Våran egna älg ja - matte önskar nästan att vi inte hade den, då kanske vi skulle ha fått se en eller annan rosenknopp slå ut! Men liiite roligt är det ju förstås.

Hal sa...

Usch vilken ryslig historia, Myrra! Stackars Kent... Hoppas han kryar på sig snart. Åska är ju inte så mycket att göra åt, men smällare och fyrverkeri borde förbjudas tycker jag. Själv är jag lite rädd för ballonger, man vet ju inte NÄR de ska till å smälla! Ge en nosgos eller två till Kent när han kommer tillbaka.