torsdag 9 april 2009

Påskhunden åker till Blåkulla!

Nej, jag tänker inte ha något huckle på huvudet idag - jag har det runt halsen i stället. Tufft va?! En ruskig sjörövarpåskhund! Modern liksom. Idag åker matte och jag till Blåkulla hihi! Jag tror det finns massor med grisöron och köttbullar där! Tjolahopp!

9 kommentarer:

Kasper sa...

Kötttbullar - tror du dom har grisknorrar också! Fast öron och köttbullar går också bra! Myrra - jag kommer också! Ska nog lyckas övertala matte fast hon inte gillar varken öron eller knorrar!

Vi ses!! :-)

PS. Du ser jättetuff ut! :-)

Katta & Doriz sa...

Doriz körde med hucklet på huvudet och trimmade kvasten!
Glad påsk!

chris sa...

Urfräck halsduk!

Hal sa...

Jag lyssnade idag till Modest Musorgskijs "En natt på Blåkulla". Hiskeligt dramatisk musik (finns på You Tube) som sannerligen retar fantasin. Törs man verkligen bege sig dit? Men det är klart, om man är så finklädd som du Myrra och om det finns köttbullar där...ja, då vågar nog t o m jag!

Happy / Gazton sa...

=/ Jag får inte åka för matte och hennes mamma, ifall jag är gravid. Men dom har lovat grisöra i morgon i alla fall =)...Glad Påsk på er.
Happy

Lotta Löfgren sa...

hihi..ja, det var mycket coolare:)Hoppas du får mycket gottigt:)glad påsk:)

Sacco sa...

Glad Påsk på er!

Ville sa...

Snyggt Myrra...du ser underbar ut och det är tuffare att ha dödskallarna runt halsen istället för på huvudet. Modemedveten är du!!
Glada Påskpussar till dig från mig.

Anonym sa...

Fint mamma. Jag googlade på påskhund och fick upp en bild på myrra...